avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariile compensatorii intra in calculul pensiei?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariile compensatorii intra in calculul pensiei?

Bună ziua,
Am următoarea situație: în martie 2012 am fost concediată din motive neimputabile mie (reducere posturi) și am primit 6 salarii brute compensatorii.
Acum vreau să-mi depun dosar pentru pensie anticipată parțială și intrebarea este dacă acea sumă va fi luată in calculul pensiei și cum pot dovedi primirea acelei sume. Trebuie să solicit adeverință de la angajator?
Menționez că în adeverința eliberată nu se regasesc acele salarii, platite intr-o singură tranșă in luna următoare concedierii.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 12 Martie 2021
Va trebui sa mergeti la Casa de Pensii sa solicitati eliberarea unei adeverinţe de stagii de cotizare.
Cred ca cererea pentru crearea contului se poate trimite si pe mail, iar dvs. puteti primi direct pe mail prima parola a contului.
Din cauza pandemiei, CNPP s-a organizat sa primeasca multe tipuri de documente pe mail sau prin posta, evitand deplasarea persoanelor la sediile lor. Verificati pe site.
Procedura de obținere a unui cont online
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta recalculare pensie Ank27 Ank27 Buna dimineata!Am un salariat angajat pe durata nedeteminata care a iesit la pensie anul trecut si acum intentioneaza sa isi recalculeze pensia.Mi-a solicitat ... (vezi toată discuția)