avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu PFA

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Pot sa am sediu PFA intr-o localitate si sa am contract de prestari servicii in alta localitate? Mai precis doresc sa stiu daca sediul PFA trebuie sa fie acelasi cu sediul firmei cu care am contract de prestari servicii.
Va multumesc,

Florin
Cel mai recent răspuns: SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT , Consultant managementul calitatii 12:29, 4 Ianuarie 2010
Sigur ca puteti, acesta face parte din modalitate de a va desfasura activitatea.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul cifrei de afaceri pentru pfa cu norma de venit care presteaza servicii it intracomunitare edesign edesign [quot]ART. 152 Regimul special de scutire pentru intreprinderile mici din Codul Fiscal 2010/TITLUL VI Taxa pe valoarea adaugata/CAP. XII Regimuri ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrat in romania IOAN EUGEN IERCOSAN IOAN EUGEN IERCOSAN Ca PFA inregistrat in Romania pot desfasura activitati si in alte tari membre UE? (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate la beneficiari shuroshu shuroshu Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am sediul social al firmei intr-o cladire de birouri; este de fapt “gazduire” de sediu, cu ... (vezi toată discuția)