avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Am primit acu 2 zile o hotărâre privind ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Am primit acu 2 zile o hotărâre privind executarea ...

Bună seara. Am primit acu 2 zile o hotărâre privind executarea silita asupra conturilor bancare din cauza ca am uitat sa reziliez contractul cu compania apa dupa divorțul meu de soț acesta neplătind o factura ma dat in judecata eu neștiind, înștiințări ce venea tot la adresa lui nu mia spus nimic acuma eu am depus acte sa arat ca nu mai locuiesc acolo din 2014 factura neplătita fiind pe 2018. Întrebarea mea este daca mai pot face ceva mi sa inpus sa plătesc cheltuieli de judecata 1000 lei
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 5 Martie 2021
Daca sunteți executat nu mai aveți ce sa faceți.
Faza de execuție este ultima...dupa hotărâre...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il dati in judecata pe fostul sot si va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o datorie la o societate furnizoare servicii de telefonie mobila andreea4fabian andreea4fabian Am si eu o mare problema...si v-as ruga mult de tot sa-mi dati un raspuns.Am primit foarte multe telefoane si instiintari de la o firma de recuperare a ... (vezi toată discuția)
Am fost angajata într-un hotel cu funcția camerista din cauza ... Veronica Calcea Veronica Calcea Am fost angajata într-un hotel cu funcția camerista din cauza stresului etc nu am mai rezistat stresului si miam dat demisia la zi neștiind ca angajatorul ... (vezi toată discuția)
Executor dodonica dodonica Buna seara! In luna feb o SC a fost obligata prin hotarare de judecatorie sa plateasca o suma de bani unei terte persoane. Sa facut recurs in termenul legal ... (vezi toată discuția)