avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ...

Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:20, 7 Martie 2021
Nu e vorba de cheltuieli aici, ci de a obține un acord de schimbare a destinației spațiului, a declara o activitate și de a fi autorizata (asta e partea firmei respective).

shoricica a scris:

multumesc frumos. fiind totul contorizat separat, cheltuielile se platesc in raport cu consumul.

Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
latka, moderator
Ceva totusi nu înțeleg. Am citit cu atentie raspunsurile dv, care e diferenta intre a deține un apartament de locuit la parter sau a deține un spațiu comercial, daca oricum e nevoie de acorduri?
Pentru un spatiu cu destinatia locuinta nu va trebuie nici un acord si nici o autorizatie, din moment ce acolo nu se desfasoara nici o activitate comerciala.
Nu...intrebarea mea este: care e diferenta intre a închiria unu apartament de locuit, de la parter, unei firme, pt activitatea sa, sau a închiria un spațiu comercial de la parterul blocului.
In primul caz e ilegal. Temeiul vi l-am prezentat deja, credeam ca ati inteles. V-a spus si @BEN46 ca nu o puteti face.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
latka, moderator

Alte discuții în legătură

Buna. daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat ... Ralu100- Ralu100- Buna. Daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat din apartament , pentru punct de lucru al firmei SRL iti trebuie din nou un acord de la ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.la ... Vistiv Vistiv Buna ziua !Locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.La parter bloc apartamentul de sub mine s-a transformat în spațiu comercial fara ca să îmi dau ... (vezi toată discuția)