Am.inteles termenii in care se poate, obținând acorduri, este firesc astfel!!! Dar dacă avand apartament trebuie acorduri, având spațiu comercial trebuie acorduri, ambele deținute pe persoana fizica si închiriate unei firmei, care mai e diferenta?? Un imobil la parter care poartă denumirea de spațiu comercial e mai scump decât un apartament la parter care are nevoie de aceleași acorduri. Mie mi se parea ca am fost clara...scuze.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ați înțeles.
1.Apartamentul respectiv, ca locuință, nu-l puteți închiria pentru activitate comerciala unei firme.
2. Dacă schimbați destinația spațiului din locuință în spațiu comercial, trebuie sa declarați un gen de activitate și să obțineți acordul asociației.
3. Dacă doriți ca în acel spațiu comercial să se desfășoare altă activitate, trebuie un alt acord. Nu-i totuna sa ai o pizzerie, de exemplu, sau un cabinet de avocatura.
Multumesc, il pot închiria unei firme daca aceasta obține acordurile necesare. Cand am pomenit de costuri, m am referit la costuri de achiziție, ca una e sa cumperi apartament si alta e sa cumperi un spațiu comercial, ambele la parter. Ambele au nevoie de acorduri daca ar funcționa o firmă acolo.