avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa.

Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in UE.
Intrebarea este daca pot sami deschid firma si daca pot transporta marfa cu autoutilitara si ce acte sunt necesare pentru o astfel de firma ce acte sunt necesare pentru a fi n- regula pentru transport marfa cu autoutilitara pe teritoriul UE si si ce cod CAEN este pentru o astfel de operatiune?multumesc astept raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alin_mihai_ro , utilizator 06:06, 8 Martie 2023
Se fac 2 ani ... repede uita omul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport marfuri cu camion peste 7.5 t SAVUCA SAVUCA Buna ziua, mi-ati putea spune care este procedura obtinerii licentei de transport marfuri pt camion peste 7.5 t? Citisem undeva ca trebuie sa ai in cont, un ... (vezi toată discuția)