avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Unde pot face o reclamatie unui executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Unde pot face o reclamatie unui executor judecatoresc ...

Buna ziua,
Unde pot face o reclamatie unui executor judecatoresc care refuza/imi ignora mail urile/nu vrea sa mi confirme platile pe care le fac lunar in contul lui pentru un credit neachitat la timp? Inclusiv celor de la EOS nu le raspunde,(cel putin asa imi spun ei) si au fost nevoiti sa mi puna poprire pe cont pentru ca el nu le confirma platile. Este normal asa ceva?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LAURvali , utilizator 19:24, 10 Iulie 2025
Bună ziua. Sunt executat silit pentru un împrumut la BCR plătesc de trei ani și eu și soția ca și codebitor și acum primesc o înștiințare cu o suma gigant sa o plătesc în 15 zile dacă nu ia un imobil al soției. Plus ca a pus taxe uriașe de executare silita încât suma se apropie de începutul executării. Nu mai știu ce sa cred despre acest executor din Ploiești. Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt un amarat de profesor și eu și soția. VA MULȚUMESC.

LAURvali a scris:

BIU,,

Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
LAURvali, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)