avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe domeniul ...

Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe domeniul public și distribuirea pe rețele sociale fără a încălca o lege? Spre exemplu a filma/poza o persoană care face mizerie în spațiul public. O persoană din Poliție a spus că ei se pot autosesiza dacă există publice astfel de imagini, dar mă interesează aspectul legal în ce mă privește.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:00, 9 Martie 2021
filmarea si fotografierea, fara restrictie! ce faceti ulterior cu materialul e mai complicat. poate fi o incalcare a GDPR (publicarea o faceti in mod profesionist, nu ca sa va aflati in treaba), poate fi un atac la adresa demnitatii, etc. se tin seminare intregi pe teme de acest fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua acum cateva luni pe scara blocului apareau fel de fel ... Ruxandra B. Ruxandra B. Buna ziua Acum cateva luni pe scara blocului apareau fel de fel de gunoaie,servetele rupte etc. In urma solicitarii mai multor vecini, presedintele blocului, ... (vezi toată discuția)
Gdpr Ofiintacurioasa Ofiintacurioasa Salutare! Soția mea predă cursuri pentru copii, online, în cadrul unui centru; deci este angajată, având contract de muncă. Ieri a aflat că unul ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)