avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Citi Bank sau orice banca???-Pentru a primi partea de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Citi Bank sau orice banca???-Pentru a primi partea de pensie comunitară din alt stat este ...

Pentru a primi partea de pensie comunitară din alt stat este obligatorie deschiderea unui cont in euro la Citi BANK sau pot deschide contul și la alta banca ( ex.: ING BANK ),deoarece am citit ca Citi BANK a transferat persoanele fizice la Reiffeissen BANK ,banca ce nu agreez????

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca vreau sa mi se transfere pensia din romania direct ... guldana guldana buna ziua, daca vreau sa mi se transfere pensia din romania direct in Canada , tot mai am nevoie de un cont bancar in Romania sau Casa de pensii poate face ... (vezi toată discuția)
E-bank transfer Srb Srb Buna ziua, Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site\'ul lor oficial nu se ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)