avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Care sunt prevederile legale care dau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului ...

Bună seara! Care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului de bloc să refuze incasarea cheltuielilor la întreținere pe motiv că nu plătesc lucrări făcute fără a se prezenta facturi legale membrilor asociației de locatari? Am cerut explicații în scris și nu mi s-a răspuns
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:52, 17 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baza legala sa va refuze plata nu are. Faceti plata prin virament bancar indicand ce platiti. Aceste plati trebuiesc inregistrate asa cum le-ati indicat. Faceti sesizare la primarie, compartimentul Relatii cu asociatiile de proprietari..
Mulțumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca lucrarile sunt prinse in lista de intretinere, nu se poate alege ce plateste si ce nu.
Dl trebuie sa plateasca si apoi sa conteste lista in 10 zile de la afisare. Scris, cu nr de inregistrare.

Bibi62 a scris:

Baza legala sa va refuze plata nu are. Faceti plata prin virament bancar indicand ce platiti. Aceste plati trebuiesc inregistrate asa cum le-ati indicat. Faceti sesizare la primarie, compartimentul Relatii cu asociatiile de proprietari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , va rog frumos cine poate sa-mi spuna daca am dreptul ... maiadorina maiadorina BUNA SEARA , VA ROG FRUMOS CINE POATE SA-MI SPUNA DACA AM DREPTUL SA CER COPII DE PE STATUL DE PLATA AL ADMINISTATORULUI SI PRESEDINTELUI UNEI ... (vezi toată discuția)
Plătesc prea mult la întreținere Alexandru Z Alexandru Z Plătesc prea mult la întreținere, nejustificat. Ne fura atât ea președinta cât și el administratorul. Plus cer și bani pentru diferite reparații de ... (vezi toată discuția)
Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm ... cristianpitica cristianpitica Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm + 19.08 taxe juridice + 25 curatenie un total de 90 de lei cum este posibil sa platesc mai mult ... (vezi toată discuția)