avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutirea impozitului pe o cladire?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutirea impozitului pe o cladire?

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista o reglementare pentru scutirea impozitului pe o cladire. Mentionez ca respectiva cladire este o societate comerciala care nu isi poate desfasura activitatea deoarece drumul de acces catre ea este inchis datorita faptului ca este in santier, santier ce se anunta a dura cel putin un an de zile. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Crina T , utilizator 14:55, 18 Martie 2021
Vedeti art.456 C.fisc.
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns, consultasem scutirile acestea insa nu stiu daca se pot aplica acestei situatii
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Crina T, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe proprietate-apartament 50%+50%(sot +sotie) Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Unul din soti este beneficiarul legii nr.341/2004-deci scutit de impozitul respectiv, dar perechea -coproprietar cu cota- 50%, plateste sau nu impozit pt. ... (vezi toată discuția)
Impozite cote parti cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Pentru un bun imobil dobandit pe numele sotiei in timpul casatoriei noastre pot beneficia de scutire de impozit in cota de 50% cf. Cod Fiscal ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)