Sunt divortata de mai bine de 6 ani .Am o fetita de 10 ani.In actul de divort scrie ca fetita imi este incredintata spre crestere si educare si ca fetita poate sa mearga in vacante sa isi viziteze tatal. Mai scrie si ca actul este definitiv si irevocabil.
Intrebarea mea este : daca am toate acestea mai trebuie tatal fettitei (fostul sot) sa fie de acord sa scot fetita din tara ?(adica mai trebuie facuta hartia la notar unde si semneaza )?
Tocmai ca ati cheltuit atatia bani si ati depus atata efort pentru a obtine vizele..., cred ca merita sa incercati orice metoda....sa obtineti acordul fostului sot.
Nu trebuie sa-i aratati cat de dornica sunteti pentru obtinera acestui lucru .Ci doar aratati-i ca este in interesul copilului sa mearga la Dvs. in strainatate. Trebuie sa incercati pe cale amiabila altfel va va costa si multi bani, timp si zile din viata.
Va doresc succes!
Sa ne tineti la curent cu demersul dvs.
da asa este-am cheltuit si bani si timp si nervi incercand sa obtin vizele....nu este usor mai ales ca cere timp si rabdare si bani ....de aceea as vrea sa o aduc in februarie pe fiicamea aici pt a nu mai cheltui din nou o suma semnificativa de bani si multe altele pe langa....
oricum la inceputul lui februarie o sa fiu in Romania si intr-un fel sau altul o sa vedem cum si in ce conditii voi rezolva problema !!!o sa va tin la curent cu demersul...
multumesc de rabdare si intelegere si de ajutor !!!
o zi buna
Emigrare canada
andre0283
sunt divortata si am o fetita in varsta de doi ani si cinci luni,care mi-a fost incredintata prin hotarare judecatoresca imediat dupa nastere.as dori sa ... (vezi toată discuția)