avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Este nevoie de autorizatie pentru pavaj drum privat?
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Este nevoie de autorizatie pentru pavaj drum privat?

Buna ziua!

Detin o casa intr-un complex, cu acces printr-un drum privat (pietruit), fiecare proprietar avand cota parte din acest drum.

Este nevoie de autorizatie de constructie pentru a pava acest drum?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: averdesh , utilizator 16:02, 24 Martie 2021
Pentru reparare, nu este necesara autorizatie. Pentru modernizare - si cred ca asa s-ar incadra corect pavarea drumului, aveti nevoie de autorizatie de construire.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin un apartament intru-un bloc de 15 apartamente, ... diana8619 diana8619 Buna ziua! Detin un apartament intru-un bloc de 15 apartamente, cu acces printr-un drum privat (pietruit),care mai exista si câteva case , fiecare ... (vezi toată discuția)
Asfaltare drum privat cu drept de acces Cornelvi Cornelvi Salut. Am nevoie de ajutor, pentru a solutiona o nelamurire legat de un drum privat la care avem drept de acces din partea proprietarului ... (vezi toată discuția)
In urma cu 5 ani am fost nevoita sa fac niste lucraru pe troruar,respectiv ... Patru Andreea Patru Andreea In urma cu 5 ani am fost nevoita sa fac niste lucraru pe troruar,respectiv sa sparg trotuarul,si in fata imobilului unui vecin.Aveam autorizatie ,totul ... (vezi toată discuția)