avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog in cazul in care un angajat care a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog in cazul in care un angajat care a efectuat ...

Buna ziua, va rog in cazul in care un angajat care a efectuat mai multe zile de concediu de odihna necuvenit si nu a mai venit la lucru fiind dat afara ptr. absente nemotivate, cum este corect sa trecem in adeverinta de vechime in munca daca el a efectuat zilele de concediu necuvenite?( inclusiv si si zilele de concediu de odihna necuvenit intra la vechime in munca/) pe care trebuie sa ii retinem banii.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 24 Martie 2021
In adeverinta veti trece exact perioada : data inceput si data sfarsit activitate , plus absentele nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna anual; retinere co efectuat in plus alina.simo alina.simo buna ziua, CCM la nivel de unitate prevede 21 zile de CO anual. angajatul si le planifica, conform legii. si ca se acorda pentru perioada lucrata. este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna acordat intr-o noua unitate otilia_tec otilia_tec Societatea comerciala a intrat in faliment . Tot personalul a fost angajat prin concurs in cadrul Primariei unde de la 1 aprilie 2009 s-a infiintat un nou ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)