avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca am o angajata gravida, pe langa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca am o angajata gravida, pe langa anuntat medicul ...

Buna ziua,


Daca am o angajata gravida, pe langa anuntat medicul de medicina a muncii si ITM , trebuie sa anunt si DSP-ul? este o legislatie in aceasta privinta? Pentru ca sunt indrumata sa anunt si acolo si nu stiu cat de ok e.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 25 Martie 2021
OUG 96/2003
art.7
(1) În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anunțat în scris de către o salariata că se află în una dintre situațiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e), acesta are obligația să înștiințeze medicul de medicina muncii, precum și inspectoratul teritorial de muncă pe a cărui rază își desfășoară activitatea.
....


Prin urmare, legea nu prevede si anuntarea DSP-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura angajata gravida danielandrei danielandrei Care este procedura si documentatia pe care angajatorul trebuie sa o intocmeasca cand o angajata anunta ca este gravida? (vezi toată discuția)
Anunt angajata insarcinata - itm Patience Patience Trebuie anuntat ITM-ul daca avem o angajata insarcinata? Imi poate spune cineva un temei legal? As vrea sa studiez un pic situatia Multumesc (vezi toată discuția)
Instiintare itm referitor la salariata gravida predaangela predaangela Buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, care este procedura de anuntare a ITM ului in legatura cu o salariata insarcinata: ea anunta firma si noi ... (vezi toată discuția)