avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate

Buna ziua! Sunt insarcinata. Sunt angajata unei firme, dar sunt si PFA. Deci, platesc CAS-ul de doua ori. Intrebare: voi beneficia de indemnizatia pentru concediul de maternitate in acest caz sau trebuie sa renunt la unul dintre venituri? Multumesc Elena
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:12, 5 Ianuarie 2010
Dimpotriva, daca tineti de amindoua , la calculul indemnizatie cic se tine cont de ambele venituri cu caracter profesional( salariu si pfa)!
Sarcina usoara!
1. Pentru concediul de maternitate indemnizatia se calculeaza numai pe baza salariilor din ultimele 6 luni premergatoare intrarii in concediul de maternitate.
2. Veniturile obtinute de PFA se iau in calcul la indemnizatia pentru CCC pana la varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil FlorinaEm FlorinaEm Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si jumatate si as dori sa stiu cum exact se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului in anumite conditii. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)