Unde putem sesiza abuzuri Pt medicina muncii făcute de către angajator dar folosind clinica medicală ca și instrument . Fisele de aptitudine med muncii sunt eliberate in avantajul angajatorului ... fisele sunt trimise la angajator și nu sunt eliberate de către clinica direct angajatului pe motiv ca așa ar avea o înțelegere contractuala .
Deși cred ca aceste “înțelegeri” încalcă dreptul pacientului . Și este clar ca numai transparentă nu exista in toată aceasta înțelegere .
Unde putem raporta acest tip de “procedura” deoarece angajatul are acces la rezoluție și te poate retrimite in clinica pe motiv ca nu sunt terminate evaluările iar in acest mod clinica îți modifica fisa de aptitudine Pt ca aceasta sa nu deranjeze angajatorul . Da , este real și comun in România numai ca angajații sunt tratati ca sclavi și necunoscători .
Așa ca revin cu întrebarea .
Unde se pot reclama abuzurile acestea ? Direcțiile de sân publica închid ochii și zic ca nu e de competentă lor ..
Medicina muncii
Roman Tiberiu
Buna ziua. In anul 2012 am fost diagnosticat cu tulburare bipolara. De atunci si pana anul trecut am lucrat la acelas loc de munca. In fisa de aptitudine am ... (vezi toată discuția)