avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare! Am 53 de ani si 35 de ani in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare! Am 53 de ani si 35 de ani in campul muncii, fara grupe. ...

Buna ziua. Am 53 de ani si 35 de ani in campul muncii, fara grupe. Conform noii legi a pensionarii care inteleg ca este valabila din septembrie 2021, cand ar trebui sa ies la pensie anticipat ?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Adriana68, utilizator
Cel mai recent răspuns: lujerului , utilizator 11:00, 12 Aprilie 2021
Multumesc,...conditia obligatorie este varsta de 58 de ani.
Da.Conditia de varsta pentru pensie anticipata sau anticipata partiala.
Trebuie precizat de e vorba de pensionarea doamnelor.....cred. Nu cunosc continutul legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1967 si as dori sa stiu când pot iesi la pensie dar daca se poate as dori si o explicatie in sensul cum creste gradual in ... (vezi toată discuția)
Pensionare FloreaSV FloreaSV Bună ziua.Lucrez din 1987 și am 14ani de grupa 2,sporuri de toxicitate,de munca grea, pe adeverința obținută de la fostul loc de muncă sunt mai a multe ... (vezi toată discuția)