avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cameră de filmat Stau la bloc, la etajul 3 iar în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cameră de filmat Stau la bloc, la etajul 3 iar în parcarea ...

Cameră de filmat
Stau la bloc, la etajul 3 iar în parcarea din spatele blocului, este locul de parcare al autoturismului personal. Deoarece aici parchează foarte mulți, mai ales în timpul zileias dori să montez la fereastra mea care dă spre parcare, o cameră de luat vederi. Este legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:26, 1 Aprilie 2021
Dacă privești doar tu filmările, da. Dacă le faci publice și apar în ele persoane care pot fi identificate, nu.
Locul de parcare este al tău doar între anumite ore, (17 - 08 de exemplu), dacă ai abonament, dacă nu, se merge pe principiul "primul venit primul servit".
Daca intentionati instalarea camerei de luat vederi pe exteriorul imobilului de locuit in comun,este bine sa aveti in vedere inclusiv dispozitiile privitoare la oartea comuna de condominiu respectiv exteriorul /fatada imobilului si conditile necesare utilizarii de catre proprietari a partii comune
Studiati disp L nr 196/2018 si legislatia autorizarii si instalarii sistemelor de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem o asociatie de proprietari mica (11proprietari ... cabalaesei cabalaesei Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietari mica (11proprietari si 12 ap., bloc P+3 etaje, cu 3 ap. la fiecare nivel) si ne confruntam cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete ... madalin75 madalin75 peretele dintre un dormitor si un balcon deschis este perete comun,apartine de fatada blocului?ca sa montez o jaluzea pe fereastra care da in balcon este ... (vezi toată discuția)
Daca pe bloc exista un afis cu " cade tencuiala" si masinile ... cristi1955 cristi1955 Daca pe bloc exista un afis cu \" Cade Tencuiala\" si masinile parcheaza in acel loc, in caz ca va cade tencuiala dupa fatada blocului cine suporta ... (vezi toată discuția)