avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , sunt AP și am dat in judecată primaria ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , sunt AP și am dat in judecată primaria pt a putea ...

Buna ziua , sunt AP și am dat in judecată primaria pt a putea primi dreptul la 15% la salar pt condiții periculoase sau vătămătoare pt îngrijirea unei persoane cu dizabilitati.
Intrebarea este dacă avocata a scris gresit in cerere nr de lege prin care avem dreptul la acest spor și am pierdut procesul, la Apel se poate rectifica cererea cu articolul corect ??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 16:31, 1 Aprilie 2021
Se poate reintroduce o noua cerere daca sunteti in termneul de prescriptie ...
Ieri 31.03.2021 a fost abia afișat hotărârea de respingere a cererii cu drept de apel in 10 zile de la primirea ei.Curios este ca la cerere au fost respinse și încă doua puncte: voucherele de vacanța pt 2018( toți angajații au primit inafara de Asistenții personali) și stimulentul pe perioada de urgenta 2500 lei cu toate ca in tara s au câștigat procese la toate capetele .
Puteti face apel , dar pe capatul de cerere "avocata a scris gresit in cerere nr de lege prin care avem dreptul la acest spor "... si cred ca se mai poate face ceva, in opinia mea.
Multumesc frumos, multă sanatate va doresc , o zi cât mai minunata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situatie aparte la care nu gasesc un raspuns. ... Ilona Bogdan Ilona Bogdan Buna ziua, Am o situatie aparte la care nu gasesc un raspuns. Am introdus in instanta o cerere cu 2 capete: - primul capat vizeaza desfiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am castigat in instanta spor de 15% pt conditii ... Oana E84 Oana E84 Buna ziua, daca am castigat in instanta spor de 15% pt conditii de stres …, dar in hotarare nu s a specificat perioada pot depune o cerere sa mi se acorda si ... (vezi toată discuția)
Asistent personal/ spor 15%si stimulent 2500lei Oana E84 Oana E84 Buna ziua , as dori dacă se poate un punct de vedere in legătura cu sporul de 15% pt asistenții personali angajați ai primăriei in compartimentul ... (vezi toată discuția)