avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda protest
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda protest

E legal sancționarea unui om dacă nu are asupra lui declarație pe propria răspundere în intervalul orar 22:00-05:00? Am vrut sa merg la protest evident nu pot face declarație pe acest motiv și îmi e frica sa nu rămân cu sanctiunile legate de masca și lipsa declarație. Dacă contest in instanță procesul verbal o sa mi se anuleze amenda? Sau cum pot sa nu primesc amenda în acest sens? E dreptul meu sa protestez. Care sunt drepturile mele legate de aceste interdicții plus alte informații legate de acest subiect ne-ar fii de mare ajutor(mie și câtorva oameni). Am citit ca polițiștii fac abuz în serviciu sancționand oamenii, oare e adevărat? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
Narcis1214, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba despre nici un abuz,practic în declarație nu există decât anumite motive care sunt prevazute pentru a se permite deplasarea între orele respective.Teoretic puteai sa participi la proteste si.la alte ore incadrandu-te în intervalul orar permis..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, va ... Marinaassnskans Marinaassnskans Buna ziua! V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, va rog! Am fost amendata astazi, dupa ora 23:00, nu aveam declaratie la mine. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Este legal programul de liniste stabilit de asociatia de proprietari? Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna seara! Va prezint o situatie si sper sa ma puteti ajuta/lamuri: Am de efectuat cateva reparatii in apartament si am dat 2 gauri cu bormasina pentru, ... (vezi toată discuția)