avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ...

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat imediat comisia ca s-a greșit baremul. Nu am fost luată in seamă spunandu-mi o dna din comisie că nu am învățat din surse actualizate. La așa raspuns m-am simțit descurajată sa fac contestație. La proba practică unul dintre concurenți a spus că nu a finalizat nici unul dintre subiecte dar surpriză a luat notă foarte mare, dar eu am luat cea mai mare notă. La interviu am luat toți 10 ca să ne mulțumească pe toți. După toate probele, care au fost susținute toate in aceeasi zi am vrut sa fac contestație, dar am fost refuzată de comisie in frunte cu dna director, invocând că doar dupa fiecare probă aveam dreptul conform specificației lor din PV. După ce m-am documentat acasă a doua zi am revenit cu contestație scrisa in baza HG 286 art 31 care imi da dreptul ca dupa toate probele susținute sa fac contestație in termen de 48 h. Între timp am aflat, neoficial, că cel admis inițial a venit "recomandat" de la inspectorat, dosarul lui fiind primit dupa data limita de depunere a dosarelor. Ca răspuns la contestație am primit decizia dnei director de amânare a concursului, care avusese deja loc si rezultatele publicate. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 2 August 2021
Buna ziua!Am primit răspuns la contestație, a fost anulat concursul,au trecut 2 luni și încă nu a apărut anunțul cu postul pt participare la concurs.Exista termen în care un concurs la stat anulat din motiv că nu au fost respectată bibliografia să apară din nou pt a putea participa?
Mulțumesc!
Din cate cunosc, nu exista un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)