avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pensionar de invaliditate gr. 3, ma angajez cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pensionar de invaliditate gr. 3, ma angajez cu contract individual de munca part time.

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca sunt pensionar de invaliditate gr. 3, ma angajez cu contract individual de munca part time (4 ore pe zi), cat vor fi contributiile la stat, cat platesc eu si cat plateste angajatorul pentru salariul minim pe economie ?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 2 Aprilie 2021
Vedeti acest link
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii angajat pensionar financiarsafa financiarsafa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabila exceptia la plata contributiilor in cazul pensionarilor la limita de varsta care au doar un contract de ... (vezi toată discuția)
900 net - part time, 4 ore. - cat este salariul complet? fergus fergus E vorba, de fapt, de un loc de munca de 8 ore, pentru care abia, abia s-a stabilit salariul net de 900 lei - fiind, cica, o asa zisa \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Og4/2017 contributii angajator contracte timp partial Paula Pala Paula Pala a aparut noua D112 si am testat-o - desi am inteles ca pentru pensionarii angajati part time angajatorul nu trebuie sa plateasca CAS si CASS majorat, in D112 ... (vezi toată discuția)