avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Gabriela-Octavia
                      Utilizator

Gabriela-Octavia
                      Utilizator                    

Gabriela-Octavia, utilizator
 Gabriela-Octavia, utilizator                   
                 zsoli71	                   

Recuperare debite
Buna ziua,
Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)
	                    zsoli71	                   

Recuperare debite
Buna ziua,
Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)

justinmeal	                   

Bună ziua,  am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata.  S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
	                    justinmeal	                   

Bună ziua,  am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata.  S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)

yssas	                   

Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă?
Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un ... (vezi toată discuția)
	                    yssas	                   

Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă?
Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un ... (vezi toată discuția)