avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am ajuns la o intelegere cu divortul si partajul. S-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am ajuns la o intelegere cu divortul si partajul. S-a semnat ...

Am ajuns la o intelegere cu divortul si partajul. S-a semnat o tranzactie, si nu inteleg de ce avocata fostului sot a insitat sa mergem cu partajarea bunurilor la notar inainte de primul termen pentru divort. Mai ales ca nu vreau ca sotul sa nu mai fie de acord cu divortul, si este un mincinos care promite ca face ceva si apoi nu se tine de cuvant, Iar banii care ar trebui sa mii dea in urma partajului avocata lui a sustinut sa mii dea dupa data stabilita pentru divort. Daca eu semnez pentru bunurile imobile si dupa aceea el nu se tine de cuvant cu divortul, nu inseamna ca eu pierd ca nu mai am ce negocia odata ce am semnat ca bunurile sa fie a lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:26, 8 Aprilie 2021
Multumesc. Am consultat un avocat, pe care l-am platit ...,dar nu sunt multumita de modul in care ma sfatuieste, tot timpul am avut impresia ca tine partea sotului.., ca avocata lui ii mai implicata, chiar daca el este un mincinos, care minte asa in cat si el crede ca e adevarat ce spune. De ex, as fi putut divorta din culpa exclusiva a sotului, fiica mea a facut plangere la politie pt. ca a plecat de acasa din cauza comportamentului sotului, si a zis sa nu cer instantei sa solicite sau ea sa solicite de la politie plangera fetei , de unde reiesea modul lui de comportament, intrucat martori directi la comportamentul lui au fost doar copiii si tatal meu.
La notar nu facem divortul, dar avocata lui si acum si a mea spune ca daca facem tranzactia
de imobiliare inainte de primul termen la notar, odata cu solutionarea divortului in 16.04, se termina totul si se evita plata taxei de timbru. Ca e metota de a scapa cat mai repede.
ce taxa de timbru doamna daca faceti partajul la notar ? poate e ceva inteles gresit pe undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort + partaj pe cale amiabila anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Eu si sotul dorim sa divortam pe cale amiabila. Bunurile din casa le impartim amiabil, dar ar fi o ... (vezi toată discuția)
Prezenta paratului la audierea martorului maneanicoleta2006 maneanicoleta2006 Buna ziua! Sunt in proces de divort din culpa comuna, cu minori. 1. Va rog sa-mi spuneti daca e necesara prezenta sotului meu in sala de judecata ... (vezi toată discuția)
Prin notariat taxele sunt mai mici? anaanag anaanag buna seara! in urma divortului am introdus o actiune in constatare, prin care am am cerut in intregime apartamentul (existand o serie de motive care sustineau ... (vezi toată discuția)