avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca am covid si din cauza asta au intrat si altii la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca am covid si din cauza asta au intrat si altii la izolare ...

Daca am covid si din cauza asta au intrat si alti la izolare pot fi concediat dat afara din firma
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:10, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa terminarea concediului medical, se poate decide concedierea in conditiile prevazute de lege.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți fi concediat pentru motivul ca v-ati infectat cu virusul Sars-Cov-2.
Firma este de vina daca nu a luat masuri ca sa evite infectarea altor salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)