avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul in ...

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul in care firma noastra a adoptat masura Kurzarbeit cu reducerea programului cu 50% si acum se doreste trecerea la noua masura cu 80%. . Cum se opereaza in Revisal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: abraxaint , utilizator 12:03, 9 Aprilie 2021
Se operează conform recomandărilor postate de Inspecția Muncii.
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog sa imi spuneti daca reducerea timpului de munca ... automotive-refinish automotive-refinish buna seara va rog sa imi spuneti daca reducerea timpului de munca prin \"programul kurzarbeit\" se declara in revisal Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Operare reducere program lucru (kurzarbeit) in revisal abraxaint abraxaint Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: datorita reducerii volumului de comenzi dorim sa accesam programul Kurzarbeit. Ordonanța Kurzarbeit a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 ... Iryna28 Iryna28 Buna ziua! Angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 reducerea programului de lucru al unor angajati conform OUG 132/2020 (numita si kurzarbeit ... (vezi toată discuția)