avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna seara va rog sa imi spuneti daca reducerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna seara va rog sa imi spuneti daca reducerea timpului de munca ...

buna seara
va rog sa imi spuneti daca reducerea timpului de munca prin "programul kurzarbeit" se declara in revisal
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
automotive-refinish, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 15 Iulie 2021
Reducerea timpului de munca prin "programul kurzarbeit" se declara in revisal.

Răspunsuri la situații frecvente ce pot apărea în timpul utilizării aplicației Revisal, sau a portalului online REGES (pag. 22 si urm.)
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal Daliborka Daliborka Buna ziua in urma reinstalarii revisalului 6.0.4 am intampinat probleme , cand am dat clik \"generare registru\" mi-a aparut eroarea:\"exportul nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)