Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
De ceva vreme am deschis o firma in domeniul lacatuseriei, concurenta de la bun inceput a incercat sa ma atace cu apeluri false, click-uri pe google Ads acum concurenta si-a creat un website similar cu al meu, al meu este Key-Teh.Ro Al lor este Key-Tek.ro problema este ca acum ei isi fac reclama pe acest website si in mod clar daca un client suna la ei, o sa ma evite pe mine pentru ca ei cred ca este aceeasi firma. Vreau sa stiu daca printr-o metoda legala pot sa ii dau in judecata, cunosc aceasta concurenta personal, practica acest lucru cand apare un concurent nou, ataca concurenta cu apeluri (lucrari false) Click-uri pe campania de reclama pentru a-ti termina bugetul, dar de data asta cu domeniul similar ca al meu au mers chiar departe... Vreau sa stiu ce este de facut, m-am saturat sa am mereu probleme sa nu imi pot desfasura activitatea, in trecut ei au fost arestati pentru santaj pentru ca amenintau concurenta, acum nu mai ameninta dar procedeaza in acest fel.