avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPORTANT Buna ziua .Apelez din nou la dvs. deoarece ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPORTANT Buna ziua .Apelez din nou la dvs. deoarece toate necazurile se ...

Buna ziua .Apelez din nou la dvs. deoarece toate necazurile se tin lant.Eu convietuiesc cu un barbat de aproape un an jumatate ,care are doi copii .De 6 ani singur si-a crescut copiii.Am trecut prin multe probleme ,el nefiind divortat,copiii neascultatori,fara cei sapte ani de acasa.....Insa nu e asta problema.In urma cu o luna jumatate,au divortat de comun acord prin notariat,un copil luat ea,unul el.,ea trebuind sa stea in alta localitate.Ceea ce ,nu a facut ci a stat si sta in continuare la strabunicii copiilor.Si-a facut un plan bun......convingand pe cealalt copil,sa plece de acasa,influentandu-l,promitandu-i multe.Ea sta din luna octombrie anul trecut la noi in comuna,la cateva case de serviciul sotului,fara un serviciu.....ea venind din strainatate.In urma divortului ea neavand dreptul decat sa viziteze copilul cu acordul tatalui.Copilul plecat de acasa,nici nu mai vrea sa il vada pe tatal care l-a crescut de la trei ani,acum avand 9 ani.Asa sustine mama,insa si copilul e tare influentat.....Am mers la politie,nu s-a rezolvat nimic.Ce putem face ,sa ne vedem copilul acasa ?Copilul va fi audiat in caz ca apelam la un avocat?Daca ea,nu are nici un venit,nici locuinta,cum poate intretine doi copii? Multumim !!!!!
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
scornelia, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul nu e executorul.
Executorul o sa va ia 1500 lei și nu va putea executa.
Nu sunteți singura care nu stiti...
Dacă un executor,nu poate executa,atunci care e soluția? Copilul pe zi ce trece ,e mai influențat.
de unde stiti domnule avocat ca ii ia executorul 1500?

si cheltuiala cu executorul se recupereaza de la debitor.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ma ocup si de asa ceva nu este normal sa stiu?

Doar daca debitorul lucreaza se pot recupera banii.
Si banii dati la avocat se pot recupera in acest caz.

V-am spus ca este un razboi de durata.
Executorul nu poate lua cu forta statului copilul.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu poate lua copilul ci forta, dupa cum nici avocatul nu poate.
Executorul insa, face un proces verbal in ce priveste situatia, se apelaza si la dgaspc, dgaspc-ul sesizeasa instanta etc , etc.
scornelia, din ce localitate sunteti ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori turelu turelu Am avut prima infatisare la judecatorie. Eu am refuzat divortul, sotia vrea sa continue. La dosar este o hartie prin care autoritatea tutelara nu poate lua o ... (vezi toată discuția)
În urma divorțului, s-a stabilit domiciliul minorului la tată, ... Arisandy Arisandy În urma divorțului, s-a stabilit domiciliul minorului la tată, mama neavând alt domiciliu. După ce mama s-a mutat, copilul (14 ani) a început sa fie ... (vezi toată discuția)