avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... contracte de sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

contracte de sponsorizare

daca un ong este infiintat in luna a 12.2009,iar in aceasta luna a obtinut 2 contracte de sponsorizare, sponsorizare care la randul ei a ajuns la copii, trebuie sa fac bilant sau sa inregistrez ceva pe undeva?una din sponsorizare e in bani si cealalta in produse...
multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 6 Ianuarie 2010
Buna ziua! Oricum trebuie contabilizat conform actului de constituire capitalul social si cheltuielile de constituire. deci contractele de sponsorizare trebuie inregistrate. Trebuie facut bilant anual si pentru o luna.
Trebuie inregistrate in contabilitate veniturile obtinute in baza contractelor de sponsorizare, produsele primite in baza acestor contracte, precum si cheltuielile sau donatiile facute.
La sfarsitul fiecarei luni se face balanta de verificare, iar la sfarsitul anului se intocmeste bilantul contabil (situatia financiara anula).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate la asociatie sportiva - fotbal nelutu1988 nelutu1988 Buna ziua! Reprezint o asociatie sportiva cu profil fotbal, deci un ONG, nu facem bani (profit, etc), doar cheltuim. Intrebarea mea este daca trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Balanta si bilant Endelus Endelus buna ziua. care este diferenta intre bilant si balanta ? va multumesc! (vezi toată discuția)
O societate comerciala cu raspundere limitata (srl) a fost autorizata ca gradinita IONELA POPA IONELA POPA O societate comerciala cu raspundere limitata (SRL) a fost autorizata de catre Ministerul Invatamantului pentru activitatea de Gradinita cu program prelungit. ... (vezi toată discuția)