avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dupa cat timp mai pot sa obtin diploma de licenta de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dupa cat timp mai pot sa obtin diploma de licenta de la facultate? ...

Dupa cat timp mai pot sa obtin diploma de licenta de la facultate?

Am sustinut si luat licenta in 2019. La final de tot mi s-a dat o adeverinta care atesta ca am luat licenta, valabila pana in momentul eliberarii diplomei de licenta in original sau maxim 12 luni. In iunie 2020 mi s-a eliberat diploma de licenta in original, dar din varii motive nu am putut ajunge. Se mai poate sa ma duc acum la facultate sa mi-o elibereze? Va trebui sa platesc ceva taxa avand in vedere intarzierea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 12 Aprilie 2021
Puteti merge acum la facultate sa va elibereze diploma ... intrebati la Facultate despre taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sau diploma de licenta? andine andine Buna ziua! [b]Exista un termen legal in care un licentiat are obligatia sa-si ridice diploma de licenta? [/b] Speta: o persoana a depus actele solicitate ... (vezi toată discuția)
Reducerea impozitului de 16% pentru domeniul it PopaPetru PopaPetru Buna ziua, Am fost angajat la o companie IT si pentru a fi scutit de impozitul de 16% mi s-a cerut diploma de licenta in original. Facultatea am absolvit-o ... (vezi toată discuția)
Act de studii la angajare nikol78 nikol78 Buna ziua, Intrebarea mea este....Daca se poate incheia un contract de munca pe baza unei adeverinte care sa inlocuiasca diploma de studii(licenta) ,pana la ... (vezi toată discuția)