Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Basstefan 
	    	Utilizator

Basstefan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Georgia_cs	                   

Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
	                    Georgia_cs	                   

Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)

alialex	                   

Bună ziua,
Soțul meu este pensionar (pe caz de boală) cu un venit de 800 lei format di 256 lei pensie și 544 indemnizație socială. 
Are o poprire la ... (vezi toată discuția)
	                    alialex	                   

Bună ziua,
Soțul meu este pensionar (pe caz de boală) cu un venit de 800 lei format di 256 lei pensie și 544 indemnizație socială. 
Are o poprire la ... (vezi toată discuția)

Andreea_andree	                   

Buna ziua este posibil ca doua birouri de executori judecatoresti sa iti puna poprire pe salariu si din 1200 de lei net sa ramai doar cu 300 de lei si sa mai ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea_andree	                   

Buna ziua este posibil ca doua birouri de executori judecatoresti sa iti puna poprire pe salariu si din 1200 de lei net sa ramai doar cu 300 de lei si sa mai ... (vezi toată discuția)