avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol ocupat abuziv . Ma poate ajuta cineva cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol ocupat abuziv . Ma poate ajuta cineva cu un model ...

Teren agricol ocupat abuziv . Ma poate ajuta cineva cu un model de plangere la politie ?
Cel mai recent răspuns: cucuricadaro , utilizator 19:43, 13 Aprilie 2021
Buna ziua,
Plangerea trebuie sa cuprinda: numele, prenumele, calitatea si domiciliul petitionarului, descrierea faptei care formeaza obiectul plangerii, precum si indicarea faptuitorului si mijloacelor de proba, daca sunt cunoscute. Plangerea trebuie sa fie semnata.
Ce vreti sa spuneti prin mijloacele de proba ? Cine l-a ocupat se cunoaste . Incerc sa ajut pe cineva de la tara . Sunt mai multe familii carora li s-a luat/mutat terenul abuziv . Nu a facut nimeni plangere la politie pentru ca ,,oricum astia nu rezolva nimic si sunt prieteni'' . Cartita este mare si acum le-a cerut DNAul sa depuna pangeri. Oamenii nu au cunostinte si le este si frica de consecinte . Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru simboluri fasciste 5542 5542 As dori sa fac o plangere penala la parchet impotriva unui local ce foloseste simboluri fasciste, care din cate stiu sunt interzise. Patronul insusi are un ... (vezi toată discuția)
Identificarea pârâților louisfigo louisfigo Bună ziua! Cum se procedează în cazul în care doresc să fac o plângere penală, pentru tulburare de posesie, împotriva a patru coproprietari ai unui ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cristyfurisi cristyfurisi Poate sa-mi spuna cineva cum sa formulez o plangere penala? Va multumesc! Catre cine ar trebui sa o formule? catre politie...catre prim procuror....fosta sotie ... (vezi toată discuția)