Desi sufar de dependenta de pariuri, situatia de mai jos mi se pare total gresita, din punct de vedere legal.
Mai am cont la o casa de pariuri online, restul fiind blocate.
Au fost facute depuneri la acea casa de pariuri de catre un membrul al familiei care avea si el acces la laptopul meu, insa fara sa stie detaliile cardului (detaliile sunt salvate automat de comerciant pe site).
Desi cardul este salvat, CVV2 nu este salvat.
Insa, persoana respectiva a putut face depuneri introducand CVV2 gresit , iar eu nu am primit nicio notificare. M-am trezit cu cardul blocat pentru tranzactii online.
M-am convis de acest lucru, deoarece si eu am testat dupa aceea , si am introdus CVV2 gresit pentru 3 tranzactii.
Cererea mea catre comerciant a fost sa imi restituie depozitele care nu au fost facute de mine, si a fost introdus CVV2 gresit.
Nu inteleg rostul acelei masuri de securitate daca este overpassed - bresa de securitate.
Comerciantul ma tot amana cu un raspuns. Intre timp am facut sesizare la banca pentru refundul acelor sume, dar si la Politie.
Se incadreza la frauda ceea ce se intampla pe site?
Imi voi primi sumele inapoi vreodata?
Frauda bancara
razvancrg
Buna ziua,
Am fost vitima unei fraude bancare pe data de 25.07.2015, din contul meu s-au facut 5 tranzactii online catre UK, in valoare totala de 4700 lei, ... (vezi toată discuția)
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)