avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am o scurta intrebare. In urma cu cateva ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am o scurta intrebare. In urma cu cateva luni am facut ...

Buna ziua!
Am o scurta intrebare. In urma cu cateva luni am facut un contract pe termen de un an cu Rds&rcs pentru serviciide internet. Eventual eu m am mutat din acea locuinta nereusind sa ma duc sa reziliez conctractul. Dupa doua luni de neplata am fost instiintata ca mi s au inchis seviciile avand suma de 128 de lei restanta pe acele doua luni. si mi s a spus ulterior ca trebuie sa aduc aparatul la sediul rds dar, inca nu am reusit. Am primit azi un mesaj pe email de la EOS KSI ROMANIA SRL in calitate de mandatar al RCS&RDS SA spunand ca imi recomanda ca in aceasta perioada sa evit deplasarile si sa aleg plata prin modalitati electronice.
As dori sa ma ajutati cu cateva informatii in legatura cu aceasta problema. Ce este aceasta instiintare? Exista probabilitatea sa imi efectueze poprire pe conturi? S au sa aiba vreo legatura cu instanta?
Va multumesc foarte mult! Va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Alina.Movileanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina.Movileanu , utilizator 13:57, 20 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Nu am avut timp să anulez contractul rds, pt.că pierdeam avionul.in ... Mattya Mattya Nu am avut timp să anulez contractul rds, Pt.că pierdeam avionul.In apartament nu locuieste nimeni de 5 luni ,contractul făcut cu rds-rcs este ,dacă o luna ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "a prescrie o datorie"? d5b d5b Buna,numele meu este Dan ,am un credit la BCR de vreo 2 ani si jumatate,am platit la timp vreo 9 luni dupa care nu am mai reusit sa le platesc rata lunara.Ieri ... (vezi toată discuția)