avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Scutire de plata spatiu comercial!Bună ziua As dori ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Scutire de plata spatiu comercial!Bună ziua As dori sa știu dacă în perioada de izolare ( 14 ...

Bună ziua
As dori sa știu dacă în perioada de izolare ( 14 zile ) cu test covid pozitiv și adeverita eliberata de DSP, exista posibilitatea sa fiu scutita de la plata chiriei având un spațiu comercial închiriat de primarie .
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:26, 26 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici o sansa,teoretic venea cineva în locul dvs ,din familie dacă nu aveați angajați,etc..Fsptul cs dvs va imbolnaviti nu va deconectează din pacate de la plata datoriilor,nu este un caz de forță majoră etc.
Erată, am vrut să scriu nu va exonereaza de la plata chiriei..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nici o sansa,teoretic venea cineva în locul dvs ,din familie dacă nu aveați angajați,etc..Fsptul cs dvs va imbolnaviti nu va deconectează din pacate de la plata datoriilor,nu este un caz de forță majoră etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)