avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu avea o pensie de handicap plus pensia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu avea o pensie de handicap plus pensia normală. Cei ...

Tatăl meu avea o pensie de handicap plus pensia normală. Cei de la banca BRD au blocat banii de handicap pana cand se duce actul de succesiune. Nu inteleg de ce . E normal asa ceva? O bancă sa ne oblige sa facem succesiunea? Si daca nu facem in 90 zile ii pierde. Ce putem face ca mama sa poata lua banii?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:53, 22 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să dezbateti succesiunea.
Altfel nu veti putea scoate banii.
Si da, e normal. Banii sunt ai tatălui, iar tatăl e decedat. Ca atare, trebuie să vă dovediți calitatea de moștenitori legal si sa detineti un act de proprietate pentru suma respectiva, pentru a o încasa.
Adică să obțineți un certificat de moștenitor.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul refuza eliberarea unui certificat de calitate de ... genessis63 genessis63 De ce notarul refuza eliberarea unui certificat de calitate de mostenitor si pretinde efectuarea succesiunii pentru a elibera certificatul de mosternitor ? (vezi toată discuția)
Incasare pensie restanta de catre sotia supravietuitoare in cazul in care exista si alti mostenitori (copii) genessis63 genessis63 Tatal meu a decedat si a ramas de incasat o pensie restanta de handicap de la DGASMB in suma de 8500 lei. Ce trebuie sa fac pentru ca i mama mea sa poata ... (vezi toată discuția)
Buna seara. mă confrunt cu următoarea situație și vreau să ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situație și vreau să întreb dacă mă poate ajuta cineva. Am 2 întrebări: 1. Trebuie sa fac succesiunea după ... (vezi toată discuția)