avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, ma poate lamuri cineva, contul meu de pe o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, ma poate lamuri cineva, contul meu de pe o platforma ...

Buna seara, ma poate lamurii cineva, contul meu de pe o platforma unde cumparam lucruri a fost suspendat cu 1 luna si ceva in urma. Am contactat suportul lor si nu am primit niciun raspuns. Astazi dupa o luna si o saptamana(furios putin) am decis sa ii contactez la loc si sa ii intreb ce se mai intampla, au trecut o luna si contul meu era inca in procesul de verificare pentru ca spune ei "am incalcat regulamentul lor". In aceasta seara miraculos si-au terminat ancheta de revizuire a contului si au decis ca nu a fost o eroare si ca am incalcat regulamentul. Evident ca nu am primit nicio dovada(ca asa e in lumea online, nu primesti nicio dovada). La momentul actual am pierdut documente de cateva mii de euro...
Ma poate ajuta cineva? Chiar nu stiu ce sa fac la ora actuala... Ma gandeam sa contactez ANPC, doar ca site-ul respectiv nu vinde nimic el, el e doar un intermediar ca si olx... Nu am experienta cu procesele si nici nu stiu ce sa fac la ora actuala.M-am sfatuit cu un avocat care a analizat atat mesajele pentru care am fost suspendat cat si regulamentul, acesta considerand ca acestia au comis un abuz..
Ce pot face mai departe, avand in vedere ca firma respectiva are sediul in Israel... Nu am experienta sa deschid un proces si nici nu stiu cum...
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
Jimmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:26, 8 Mai 2021
contul dvs pe platforma este gratuit sau platit? ANPC nu are nici o putere nici in Romania: el poate sa amendeze, sa suspende, dar nu va poate da contul inapoi. nu in ultimul rand, daca dvs nu cumparati nimic de la firma care detine platforma, nu sunteti consumator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire plata in caz de comportament abuziv care incalca termenii si conditiile siteului rombest rombest Buna ziua, Întâmpinam o situație inedita. Un utilizator a achitat prin sms 10 euro pentru un serviciu de acces la corespondenta online, valabil o luna. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism ... Cristi855 Cristi855 Buna ziua! In data de 12. 12.2023 am achizitionat un autoturism in valoare de 11600 euro de la un dealer auto din localitatea Targoviste. In prima faza am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme de contract si factura - schimbare furnizor gaz element94 element94 In luna Februarie am dorit sa schimb contractul de furnizare de gaze si sa trec de la Eon Gaz la o alta firma. Pe baza comparatorului de la ANRE, am optat ... (vezi toată discuția)