avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere de la intretinere

Buna ziua,

V-as ruga sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru scoaterea unei persoane de la intretinere (la bloc), mai exact ce acte au dreptul administratorii de bloc sa ceara? Persoana respectiva s-a mutat in alt oras.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: macygasp , utilizator 13:49, 16 August 2006
Este necesar să se adreseze printr-o cerere scrisă asociaţiei de proprietari, în speţă preşedintelui asociaţiei, în care să se arate numărul de persoane care va rămâne în locuinţă şi data de la care persoana părăseşte imobilul. După ce aceasta este aprobată de preşedintele asociaţiei, el/ea o va înmâna administratorului. Nu este necesară nici o altă justificare, nici un alt act. Mai mult la nivelul fiecărei asociaţii există un statut al asociaţiei care ar trebui să aiba specificat şi numărul de zile în care o persoană care vine în vizită poate să nu fie trecuta la întreţinere.
Multumesc pentru raspuns. Am intrebat fiindca mamei i s-a cerut sa aduc o copie dupa viza de flotant (sau ceva similar ?) ca sa dovedesc ca nu mai locuiesc acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Se poate plati intretinerea in 2 locuri daca nu locuiesc? stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Pana in data de 13 februarie am locuit impreuna cu sotul si fiul meu de 1 an si 9 luni la parintii mei. Din data de 13 februarie ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)
Adresa din buletin obliga la plata cotelor de intretinere? user3 user3 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: am locuit in casa mamei mele. Acum aprox. un an de zile m-am mutat, fara a-mi schimba si adresa in buletin ... (vezi toată discuția)