avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen 15 zile contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Termen 15 zile contestatie executare silita

Termen 15 zile contestatie executare silita.
Am contractat un credit in anul 2008 dupa care am parasit tara sa ma operez in strainatate. Lucrurile nu au mers bine in afara si am reusit sa ma intorc abia acum in tara si am constatat ca am executare silita pentru acel credit din anul 2008 pentru care nu am primit nici o instintare pe care sa o fi semnat in schimb a semnat un vecin, creanta a fost instrainata prin 3 firme de recuperare pana in 2018 cand a ajuns la un executor ce a initiat o procedura de executare silita in 2018. Banca nu mai exista, firma de recuperare nu mai exista doar executorul. Unde pot plati creditul sau cum pot rezolva aceasta situatie? Am inteles ca nu pot sa mai fac contestatie, este legal acest termen de 15 zile? De ce este de numai 15 zile? Daca nu nu am participat la nici o actiune si nici nu am fost instiintat este normal ca aceasta actiune impotriva mea sa fie una legala? Nu am bunuri si nici venituri momentan pe numele meu iar executorul nu doreste sa renunte si nici nu-l intereseaza ca nu am catre cine sa platesc creditul el doreste doar banii pe executarea lui dar fara sa anuleze actiunea.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
nairoby0, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 27 Aprilie 2021
Cereti sa se constate perimarea executarii silite.
Executarea se face la cererea unui creditor, tot el insistă in executare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare silita LauraDorel LauraDorel Buna ziua! Pentru un credit de nevoi personale contractat in 2007, alocat unui executor bancar intern in 2009, ulterior, in 2012 alocat executorilor ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc creditul de nevoi personale si sunt in strainatate? xiayueliang xiayueliang In 2007 am luat un credit de 11000 CHF, pe 10 ani. In 2008 am plecat din tara si de atunci nu m-am mai intors deloc. Pentru ca sunt cinstita naibii din 2008 ... (vezi toată discuția)
De zece ani sunt înștiințat că voi fi executat silit, an de an găsesc în cutia poștală câte o citație de executare silită. pot face contestație la executare pentru prescriere? popem popem buna ziua de zece ani sunt instintat ca voi fi executat silit , an de an gasesc in cutia postala cate o citatie de executare silita . Pot face contestatie la ... (vezi toată discuția)