Termen 15 zile contestatie executare silita.
Am contractat un credit in anul 2008 dupa care am parasit tara sa ma operez in strainatate. Lucrurile nu au mers bine in afara si am reusit sa ma intorc abia acum in tara si am constatat ca am executare silita pentru acel credit din anul 2008 pentru care nu am primit nici o instintare pe care sa o fi semnat in schimb a semnat un vecin, creanta a fost instrainata prin 3 firme de recuperare pana in 2018 cand a ajuns la un executor ce a initiat o procedura de executare silita in 2018. Banca nu mai exista, firma de recuperare nu mai exista doar executorul. Unde pot plati creditul sau cum pot rezolva aceasta situatie? Am inteles ca nu pot sa mai fac contestatie, este legal acest termen de 15 zile? De ce este de numai 15 zile? Daca nu nu am participat la nici o actiune si nici nu am fost instiintat este normal ca aceasta actiune impotriva mea sa fie una legala? Nu am bunuri si nici venituri momentan pe numele meu iar executorul nu doreste sa renunte si nici nu-l intereseaza ca nu am catre cine sa platesc creditul el doreste doar banii pe executarea lui dar fara sa anuleze actiunea.