avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema vanzare ziar online!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema vanzare ziar online!

buna ziua, am o problema, un prieten avea un ziar online, il vindea si i l am cumparat sa ma ocup de el platind online, dupa un timp nu am mai vrut si stiam ca i l pot inapoia daca vreau sa renunt, chestia e ca nu avea banii sa mi i inapoieze si riscam sa pierd ziarul si banii daca nu ii continuam activitatea, asa ca nu aveam de ales si i am dat acces la ziar si sa astept sa imi inapoieze banii, domnul nici pana acum nu mi a inapoiat banii pe ziar 400€, se poate rezolva cumva? am tranzactia si mesaje cu subiectul acesta..
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2021
albert1998, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:31, 29 Aprilie 2021
Este o chestiune civila, nu este o chestiune penala, se poate rezolva in instanta civila. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in ... alexia11 alexia11 Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in judecata ING BANK . Voiam sa va intreb daca este posibil legal sa faca asa ceva. Acum 3 ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si abuz de incredere Vlad1999 Vlad1999 Buna,inainte de a va spune pe scurt problema mea as dori sa precizez ca sunt minor(15 ani) Problema este in felul urmator: in ziua de 4 Iunie 2015 doream sa ... (vezi toată discuția)