avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună Mi sa suspendat permisul de conducere la ora ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună Mi sa suspendat permisul de conducere la ora 00:40 pentru ...

Bună
Mi sa suspendat permisul de conducere la ora 00:40 pentru alcoolemie rezultatul fiind 0,08 in aerul expirat si dupa aceasta mi-am dus masina cam 800 de metri pana acasă cu permisul suspendat si fara drept de conducere
Întrebarea este ca pot sa primesc renunțare la up sau ce pot sa primesc mentionez ca sunt la prima abatere si mi sa întocmit dosar pentru conducere fără permis la ora 01:00
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2021
Dam22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dam22 , utilizator 13:55, 30 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mi sa trimis dosarul în instanță mai am sanse de recuperarea permisului?

Av. Liviu Voinea a scris:

Slabe sanse de renuntare la UP.
Pregatiti-va pt instanta.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan (0.41 mg/ in aerul expirat) costincoman costincoman Salut, imi permit sa postez aici acest subiect. Eu am fost prins cu 0,41 mg/l in aerul expirat (la ora 00:10), iar la INML am avut 1.0 mie (ora 00:40 - la ... (vezi toată discuția)
Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan.ce pot face? EUGURO EUGURO Buna ziua.As dori si eu o informatie.Acum 1luna si jumatate am fost surprins la volan conducand cu 1,18 alcool pur in aerul expirat.Am fost si la recoltarea ... (vezi toată discuția)