avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Cum as putea afla dacă mama mea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Cum as putea afla dacă mama mea a renunțat la moștenire ...

Bună ziua. Cum as putea afla dacă mama mea a renunțat la moștenire în favoarea fratelui? Ambii sunt decedați și verișoara mea dorește sa vândă casa și terenurile agricole moștenite. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:26, 30 Aprilie 2021
Mergeti la notar sau la avocat.
Renunțările la moștenire sunt pure și simple. Nu in favoarea cuiva.
Puteti afla, adresandu-va oricărui birou notarial, cu o copie după certificatele de deces ale bunicilor și solicitați o interogare la Registrul Național Notarial de Evidență a Optiunilor Succesorale (RNNEOS)
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2021
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla dacã un mostenitor este strain de mostenire? SPORTING SPORTING Buna ziua, Cum pot afla dacã un mostinitor este strain de mostenire? Plata taxei pentru eliberarea cerificatului constatator de deces pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Mostenitori Rob3rt01 Rob3rt01 Cum aflu daca exzista mostenitori si care sant acestia si daca a lasat testament.Multumesc. (vezi toată discuția)
Impartire mostenire Mustis Mustis Cum se face opțiunea succesorală si care este termenul de prescripție a dreptului de opțiune succesorală? Cum se poate evita deschiderea succesiunii fara ... (vezi toată discuția)