avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca deja ne-am judecat pentru acest imobil și am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca deja ne-am judecat pentru acest imobil și am câștigat ...

Daca deja ne-am judecat pentru acest imobil și am câștigat se poate iarăși datorita actului de mediere semnat de soțul înainte de proces sa se schimbe lucrurile deși reclamanta in acte nu mai e proprietara nu mai e proprietara imobilului...atunci nu se mai ia în considerare decizia din proces în care instanța nea
dat imobilul ? Va rog ..nu îmi găsesc liniștea ..
Cel mai recent răspuns: Adela vadana , utilizator 20:11, 1 Mai 2021
O hotărâre judecătorească definitivă nu poate fi schimbată datorita unui act eliberat în cadrul unei medieri.Totusi situatia dvs trebuie verificate de un av mergeți la o consultație,arătați actele, la ce se refera medierea ce obiect a avut dosarul din instanța etc.Pama atunci raspunsurile sunt pur orientativ.e.
Mulțumesc mult pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .va rog un răspuns .... Adela vadana Adela vadana Buna ziua .va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere la care a făcut parte sotul meu ,reclamanta, avocatul reclamantei , si ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut ... Adela vadana Adela vadana Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere însă eu că parte nu am fost prezent doar soțul și reclamanta ..deci am făcut un ... (vezi toată discuția)