raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Tukyy 
	    	Utilizator

Tukyy 
	    	Utilizator	    

1. Ca se vând 1000 m.p, cu mențiunea că din măsurători au rezultat 1200 m.p
2. După împlinirea a 15-20 de ani puteti deschide in instanta o acțiune în constatarea proprietatii prin uzucapiune, pentru cei 200 m.p
~ final discuție ~
 cezarad	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
	                    cezarad	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)

lauryss	                   

daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
	                    lauryss	                   

daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)

gigliola	                   

Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata)
In 1923 , sora bunicului meu cumpara un teren a carui suprafata nu e mentionata in ... (vezi toată discuția)
	                    gigliola	                   

Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata)
In 1923 , sora bunicului meu cumpara un teren a carui suprafata nu e mentionata in ... (vezi toată discuția)