avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari fara cont bancar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari fara cont bancar

Am si eu o intrebare.
Unde ma pot adresa sau ce trebuie sa fac pt ca administratorul sa faca asociatia de proprietari persoana juridica. Asociatia noastra in 2021 nu are un cont bancar pt a facilita plata întreținerii. Nu ma pot adresa direct administratorului pt ca acesta a fost deranjat de faptul ca i-am spus sa ma intrebe pe mine de tot ce este legat de ap unde stau singură (proprietarul este tatal meu si face mereu pe mesagerul). Avand in vedere toate acestea, am mari dubii ca administreaza corect. Se poate trimite un audit? Si daca da, prin ce metodă?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
DAC123, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:33, 30 Martie 2023
Bună ziua,
Doresc sa știu dacă asociațiile de proprietari sunt obligate sa pună la dispoziția membrilor asociației un cont bancar unde sa poată fi achitate contribuțiile lunare. La aceasta data eu nu locuiesc în localitatea respectiva și pentru a fi un cetățean bun platnic asociația ma obliga sa ma deplasez lunar la casieria unității ca să pot achita contribuțiile. Subliniez ca programul de casierie este doar o ora pe zi, seara și doar 4 zile pe luna. Va rog sa ma ajutați sa înțeleg ce drepturi am și cum pot determina reprezentanții asociației sa respecte legea.
Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti raspunsul deja, cititi ce s-a scris la acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar ... ozanaa ozanaa buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar pe motiv ca legiuitorul nu a prevazut nici o sanctiune pentru refuzul afisarii / comunicarii ... (vezi toată discuția)
Refuz deschidere cont bancar asociatie proprietari wazz wazz asociatia de proprietari prin toti membrii sai: proprietari, presedinte, comisie cenzori, administrator imi refuza cererea de deschidere a contului bancar ... (vezi toată discuția)
este obligatoriu ca o asociatie de proprietari sa detina cel putin un cont bancar ? justitiara17 justitiara17 Buna ziua, Va adresez urmatoarele intrebari la care va rog respectuos sa imi raspundeti: 1) O asociatie de proprietari este OBLIGATA sa detina cel putin un ... (vezi toată discuția)