avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferente mari cadastru - Stereo 70 vs coordonate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferente mari cadastru - Stereo 70 vs coordonate locale teren Branesti Ilfov.

Buna ziua. Am un teren din 2003 cumparat in Branesti Ilfov. La data respectiva terenul avea cadastru in coordonate locale. Tot atunci am primit o autorizatie de constructie gard si firida, pe baza careia s-a facut imprejmuirea. Acum am inceput demersurile pentru construirea casei. Pentru obtinerea autorizatiei este necesar " PROCES VERBAL DE TRASARE IN STEREO 70". Am adus un cadastrist pentru intocmirea documentatiei in stereo 70. Acesta ne-a spus ca a constatat abateri semnificative si ca terenul nostru este de fapt deplasat cu 2 metri in curtea vecinului din stanga, iar vecinul din dreapta trebuie si el sa isi mute gardul spre noi. Ce este de facut in acest caz? Eu am un cadastru perfect valabil (chiar daca e in coordonate locale) emis de o autoritate a statului.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:25, 10 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sunt multe situatii similare cu a dvs. Fie va intelegeti amiabil, fie va judecati. incercati sa vorbiti si la primarie pentru ca la un moment dat s-ar putea ca decalarea suprafetelor sa intre in drum sau in domeniul public, si ii intereseaza si pe ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala coordonate cadastru mateicostinel mateicostinel Buna ziua. Vecina a facut cadastru inaintea mea, pana aici totul ok.La un an dupa cadastrul ei eu am facut cadastru masurand din granita in granita( gard in ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren looly looly Buna ziua. Anul trecut in decembrie am cumparat un teren.Am primit cadastru ,intabulare. De curand am fost sa fac trasarea terenului,conform cu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren cos2tel cos2tel Detin un teren de 600 mp , Dupa ce am construit casa am vrut sa fac cadastrul cu imobilul pe el , dar am constatat cand au venit sa-mi faca masuratorile ca ... (vezi toată discuția)