avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Sunt martora la un proces (reabilitare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Sunt martora la un proces (reabilitare cladire istorica ...

Buna ziua!

Sunt martora la un proces (reabilitare cladire istorica in care constructorul nu si-a terminat lucrarile si a plecat; cladire cu mai multe apartamente) si nu doresc sa ma prezint.
Unul din vecini a platit o avocata, dar pt el. Nu suntem asociatie de proprietari, fiecare individual.

Ce mi se poate intampla daca nu mai vreau sa ma prezint?

Multumesc anticiat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 12 Mai 2021
Dacă ați fost deja citata o să vă amendeze si la un moment dat o sa va citeze cu mandat de aducere...
Daca nu sunteti parte semnatara a contractului de executie modernizare si eficientizare energetica constructie istorica.aveti dreptul sa informati instanta de judecata motive temeinice pentru care nu intelegeti sa compareti ,sa fiti implicata in solutionarea spetei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)
Refuzul inchiderii balconului la reabilitarea blocului m1a8r1i2 m1a8r1i2 Buna ziua Am o problema similara cu cea semnalata de o persoana pe acest forum in 2015, nu spune cum a solutionat Va rog un raspuns juridic: daca refuz sa mi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc cu risc seismic Breezer Breezer Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui bloc incadrat la risc seismic I sau II se poate face anveloparea termica, fara consolidarea temeinica a ... (vezi toată discuția)