avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Sunt martora la un proces (reabilitare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Sunt martora la un proces (reabilitare cladire istorica ...

Buna ziua!

Sunt martora la un proces (reabilitare cladire istorica in care constructorul nu si-a terminat lucrarile si a plecat; cladire cu mai multe apartamente) si nu doresc sa ma prezint.
Unul din vecini a platit o avocata, dar pt el. Nu suntem asociatie de proprietari, fiecare individual.

Ce mi se poate intampla daca nu mai vreau sa ma prezint?

Multumesc anticiat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 12 Mai 2021
Dacă ați fost deja citata o să vă amendeze si la un moment dat o sa va citeze cu mandat de aducere...
Daca nu sunteti parte semnatara a contractului de executie modernizare si eficientizare energetica constructie istorica.aveti dreptul sa informati instanta de judecata motive temeinice pentru care nu intelegeti sa compareti ,sa fiti implicata in solutionarea spetei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)
Refuzul inchiderii balconului la reabilitarea blocului m1a8r1i2 m1a8r1i2 Buna ziua Am o problema similara cu cea semnalata de o persoana pe acest forum in 2015, nu spune cum a solutionat Va rog un raspuns juridic: daca refuz sa mi ... (vezi toată discuția)
Renovare fatada bloc olix olix Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Locuiesc la etajul 3 din 4 si doresc sa renovez fatada apartamentului meu. Varianta cu schela este exclusa ... (vezi toată discuția)