avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica

cine o cere ,este considerata o noua expertiza,se plateste ,care este taxa
Cel mai recent răspuns: elena.popa , utilizator 12:59, 8 Ianuarie 2010
ce trebuie sa stiu despre detaliile expertizei tehnice ce a fost efectuata ce trebuie sa urmaresc atunci cand suntem chemati sa "citim" raportul de expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Poate fi partea vatamata obligata sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Intrebarea este valabila pentru orice vatamare corporala...dar in cazul meu este urmatoarea situatie: Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de ... (vezi toată discuția)
Expert in circulatie jaros jaros de ce un expert in circulatie timp de doi ani si jumatate nu a reusit sa elaboreze o expertiza pentru un dosar penal de circulatie? cum poate fi \\"obligat\\" ... (vezi toată discuția)